Home
De Wonenwij
Centrale Ruimtes
Kandidatenlijst
Contact
Links

Wat vraagt de Wonenwij van haar bewoners?

De Wonenwij is een vereniging. Om een vereniging te laten floreren, zijn actieve leden nodig. Dit betekent dat wij van onze bewoners verwachten dat zij actief betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de vereniging. Hiervoor zijn onder meer de volgende werkgroepen in het leven geroepen: een bestuur, een tuingroep, een kindergroep en een werkgroep beheer. Ook houdt een aantal mensen zich bezig met de uitgave van een nieuwsbrief die een aantal malen per jaar verschijnt. En er is een groep die zich, vaak in wisselende samenstelling, sterk maakt voor het organiseren van de verschillende (feestelijke) activiteiten.

Natuurlijk dragen we samen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de gezamenlijke ruimtes en de tuin.

Hoe aanmelden?

Als u interesse heeft voor wonen in de Wonenwij, dan kunt u contact opnemen met de Werving & Intake voor het maken van een afspraak. Voor contact klik hier

Procedure

Nadat u een informatiebijeenkomst heeft bezocht, kunt u zich aanmelden voor onze kandidatenlijst d.m.v. het schrijven van een motivatiebrief met foto. De foto wordt geplaatst in onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarna volgt een intake gesprek.

Informatiebijeenkomst:

 

Zaterdag 29 mei 2021
Ivm de coronamaatregelen is aanmelden voor een bijeenkomst verplicht! 

Laatste was 

Zaterdag 3 oktober 2020
zaterdag 15 februari 2020

 

©2021 Centraal Wonen Ede  | info@centraalwonen-ede.nl